عضویت غیر حضوری تمامی دانشجویان ورودی جدید

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

در راستای خدمات میز خدمت، دولت الکترونیک و طرح تکریم ارباب رجوع، کتابخانه مرکزی دانشگاه اقدام به عضویت غیر حضوری تمامی دانشجویان ورودی جدید نموده و برای ایشان 27000 پروفایل ایجاد نموده است. لذا این اعضاء بدون نیاز به درخواست عضویت، با اعلام شماره دانشجویی و تطبیق مشخصات فردی می توانند منابع چاپی را به امانت بگیرند.

در همین راستا اعضای کتابخانه های  دانشگاه جهت استفاده از خدمات غیر حضوری و الکترونیکی کافیست به وب سایت کتابخانه مرکزی centrallib.ajums.ac.ir مراجعه نمایند و در خارج از پوشش Ip های دانشگاه با بکارگیری vpn همه خدمات Ipbase این وب سایت را در اختیار داشته باشند.

لازم به ذکر است تعداد اعضای فعال کتابخانه مرکزی دانشگاه 19515 نفر بوده که شامل 215707 پروفایل می باشد.

بازگشت           چاپ چاپ

تمامی حقوق این سایت متعلق به واحد کتابخانه دیجیتال کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اهواز می باشد